KONAD Suomi verkkokauppa - KONAD tarvikkeet suoran maahantuojalta.

KONAD SUOMI VERKKOKAUPPA - ETUSIVU

KONAD SUOMI - KONAD leimasintarvikkeet edullisesti.

KONAD SUOMI
VERKKOKAUPPA

 

 

 


KONAD Stamping Nail Art
- kynsien koristelu leimasimella.

KONAD küünemaalingud küünetempliga. Konad kujundiplaadid. Nailart e-pood Eestis. KONAD maaletooja Konad Stamping Nail Art (kynsien leimaus) on uusi tapa tehdä kauniita kynsikoristeluja. Sinun tarvitsee ainoastaan "leimata" valmis design suoraan kynteesi ja tällä tavalla voit luoda uniikkeja yksityiskohtia asuusi.
KONAD-in käyttäminen ei ole vaikeaa lainkaan saati aikaa vievää ja se antaa todella mahtavia yksityis-kohtia kynsillesi. Nyt vältyt tuhlaamasta aikaasi kauneus-salonkeihin, maalaamalla ja luomalla erikoisia yksityiskohtia itse. Kynsien-maalauksen tekemiseksi KONAD järjestelmällä ei edellytetä kynsi-teknikko koulutusta.

Konad setin ja irtonaisien laattojen avulla voit laatia ammattimaisia kynsikoristeluja muutamassa minuutissa samaa laatua kuin mitä sinulle salongissa tarjotaan. Voit myös käyttää lakkaa ja motiiveja koristellaksesi koruja ja muita asusteita kuten kännykkää, aurinkolaseja, lahjoja, kelloja jne. Konadilla leimaaminen on yllättävän hauskaa !

KONAD Stamping Nailart koriste leimasimet perustuu jatkuvaan käyttöön tarkoitettuihin KONAD kuvalaattoihin, joilla voi tehdä lakattuihin kynsiin erilaisia kuvioita kukista kirjaimiin asti. Jokaisessa kuvalaatassa on seitsemän eri kuviota ja erilaisia laattoja on saatavilla hetkellä jo yli 90 erilaista versiota.

NB! Suosittelemme vain alkuperäisten Konad erikoislakkojen käyttämistä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, sillä kaikki lakkamerkit eivät välttämättä sovellu koristelutarkoitukseen. Oikein tehtynä Konad-koristeet kestävätkin useita viikkoja kynsissäsi. Konadilla leimaaminen on aina helppoa, joka kerta varmaan onnistu.

Edulliset KONAD kynsitarvikkeet kynsien koristelua varten
suoraan Suomen maahantuojalta - KONAD Suomi.

REKLAAMID


Telkide rent. Peotelgid, telgirent, pulmatelk, messitelk. Peotelkide rent parima hinnaga. Easy-Up kergtelkide rent.
WWW.TELGIRENT.EU

VABAD REKLAAMPINNAD SIIN
Küsi pakkumist siit: kontakt


KASULIKUD LINGID


www.konad.ee

www.telgirent.eu

www.telgirent.ee


KONAD EESTI E-POOD

WWW.KONAD.EE - KONAD Stamping Nail Art tooted parima hinnaga otse maaletooja e-poest.

Grozs  

Nav produktu

Sūtīšana 0,00 EUR
Kopā 0,00 EUR

Grozs Pasūtīt

Loom Bands kummid - kuminauhat - lenkit - e-pood Eestis otse maaletoojalt. SUPERSOODUS ! Crazy deal !