VR SHINECON 3D virtuaalilasit Löytyi 1 tuote.

VR-lasit älypuhelimeen tarjoaa uudenlaisen kokemuksen. Hyppää mielenkiintoiseen ja hauskaan elämykseen. Aseta älypuhelin VR-laseihin ja olet valmis syöksymään elävään virtuaalimaailmaan!

VR-lasien toimintaperiaate on todella yksinkertainen eikä käyttäminen vaadi ulkoista virtalähdettä. Tarvitset vain lasit sekä puhelimen ja olet valmis nauttimaan mukaansa tempaavasta virtuaalitodellisuudesta. Lasit asettuvat mukavasti silmillesi pehmeän nahan ja kiristyslenkkien ansiosta. Käyttökokemusta parantaa lisäksi monipuoliset linssien säätömahdollisuudet.

Virtuaalilasit saa toimimaan Android- ja iOS-puhelimella. Tarjolla on pelejä, 3D-videoita ja virtuaalisia matkoja suosituilta nähtävyyksiltä ympäri maailman. Lasit hyödyntävät puhelimen gyroskooppia ja liikesensoreita. Näkymät vaihtuvat päätä kallistaessa tai käännellessä. Google Play / Apple App Store -kaupasta ja eri streaming-sivustoilta kuten YouTubesta löydät laajan valikoiman VR-materiaalia.

Sopii 4 - 6" puhelimille. Maksimileveys 78 mm ja pituus 160 mm. Tarkista kuitenkin oman puhelimesi ominaisuudet varmistuaksesi puhelimesi kyvykkyydestä toistaa VR-materiaalia. Minimivaatimuksena puhelimelta vaaditaan gyroskooppia. Huomioithan, että paras kokemus saavutetaan korkearesoluutioisella puhelimella esimerkiksi Full HD tai parempi.

Yhteensopivuus:

Kaikki 4 - 6" älypuhelimet - maksimileveys 78 mm ja pituus 160 mm
Esimerkiksi: iPhone 6 / 6 Plus, LG G4, Samsung S7, Samsung S6, Nexus 6P, Honor 7 ja paljon muita malleja

Paketissa mukana:

VR-lasit älypuhelimeen
Puhdistusliina
Käyttöohjeet

Esimerkkisovellus joka löytyy ilmaiseksi Google ja App Store -kaupasta: Cedar Point VR