Kynsien koristelu KONAD'illa.

KONAD Leimasimen Nailart

KONAD Nailart kynsien koristelun järjestelmällä voidaan saavuttaa erittäin hieno yksityiskohtaa viimeistelty kynsien koristelu (maalaukset), joita käsin maalauksiksi ei voida koskaan saavuttaa. KONAD setit ovat erittäin kompakteja, joten voit halutessasi otta niitä aina mukanaan ja käyttää niitä missä vain haluat (kotona, työpaikalla, ystävien luona ... ).

KONAD Nail Art kynsien koristelun järjestelmään voit luoda täydellisiä kynsien koristelun pienen aikaisen ja monta kertaa edullisempalla kuin kauneushoitoloissa. Ole itse oma kynsien koristelun suunnittelija ja ja tee niitä samoin hyvin kuin ammattilainen - tai vielä paremmin. Se on niin helppo !
Kuvioita voi laittaa kynsien lisäksi puhelimiin, kelloihin, laskimiin, aurinkolaseihin tai kaikkiin muovisiin esineisiin valintasi mukaan.

KONAD Nail Art settejen hinnat alkavat vain 4,95 eurosta. Samalla voit Konad Nail Art järjestelmään kuuluvia kaikkia tuotteita ostaa erikseen - joten voit valmistaa juuri sinulle sopivan settin.
Konad Nail Art avulla voit luoda täydelliset ja persoonalliset kynsien koristeet nopeasti, aikaa ja rahaa säästäen. Se on helppoa !

Jos taas koristelu on sinulle tuttua tiedät varmasti seuraavista:
- koristelu maaleilla, lakoilla ja erilaisilla koruilla, koristeilla ja glittereillä tekee kynsistäsi pienen taideteoksen, joissa on kaikkea mitä vaan haluat; kukkia, ornamenttejä, tribaaleja ja kaikki muu mitä vain mielikuvitus sallii. Kynsien maalaaminen on käytetyin koristelutapa. Kynsien koristelu käyttäen maaleja ja lakkoja on kuuluisa oman monipuoleisuudensa takia. Kynsiteknikko malaa jo valmiiksi tehdyille rakennekynsille tai jopa luonnonkynsille akryylimaaleilla tai lakoilla valmiiksi keksityn aiheen mukaan kuvion.

Kynnen maalaus voi olla ihan minkälainen tahansa, kaikki riippuu vain kynsiteknikosta, hänen taidoista ja mielikuvituksesta. Kynsiteknikko voi liittää maalaukseen minihelmiä, glitteriä, lehtikultaa-ja hopeeta ja pitsiä, mutta tähän ei lopu litania.

KONAD ERIKOISLAKAT on tarkoitettu vain kynsien koristelun varten.

Kynsien koristelu on Konad-illa helppo, kätevä ja edullinen. Kynsien-koristelun tekemiseksi KONAD Nailart järjestelmällä ei edellytetä kynsi-teknikko koulutusta.

KONAD Nailart tuotteita myyvät Suomessa myös www.cesarsshop.fi, www.mimax.fi ja www.nelly.com, mutta meidän hinnat ovat aina edullisimmat, kuten olemme KONAD tuotteiden maahantuoja. Siksi meillä koskee myös Parhaan Hinnan Takuu !

KONAD TUOTTEET HALVALLA VAIN MEILTÄ !

Luota meihin!


 

Konad Kynsikoristelut - Vaihda tyyliäsi vaikka joka päivä‎

 

 

 

 

 

KONAD Suomesta